AQUAEL MINIBOOST 200 Expand

AQUAEL MINIBOOST 200

Aquael

5905546314916


aq51

Nové

MINIBOOST 200 je jeden z nejmenších membránových provzdušňovačů na trhu. Díky plynule nastavitelnému výkonu jej lze snadno přizpůsobit jakékoli nádrži. Jednou z jeho hlavních výhod je mimořádně odolná membrána. Provzdušňovač zaručuje dokonalé okysličení vody i v těch nejnáročnějších nádržích.

Více podrobností

na cestě

254 Kč

s DPH

Popis

MINIBOOST 200 je malý akvarijní provzdušňovač s nastavitelným výkonem a dvěma výstupy. Zařízení dosahuje vysokého výkonu i přes velmi malé rozměry a nízkou spotřebu energie.

MINIBOOST 200 je určen majitelům akvárií s objemem do 200 l. Je navržen tak, aby zajišťoval účinné provzdušňování vody v nádrži. Kromě toho lze zařízení použít k pohonu běžných pěnových filtrů (dnes se většinou používají v nádržích s krevetami a v akváriích, kde se chovají malé rybičky). Jak již bylo zmíněno, zařízení má velmi malé rozměry (pouhých 12,6x5,9x4,8 cm), což znamená, že je nenápadné a nezabírá mnoho místa.

Praktický regulátor umožňuje plynulé nastavení výkonu. Pomocí něj můžete přizpůsobit proudění vzduchu potřebám i těch nejmenších akvárií. Speciální konstrukce membrány ji činí obzvláště odolnou, takže může zůstat v provozu po dlouhou dobu bez nutnosti výměny. Při tom všem spotřebuje provzdušňovač pouhých 2,4 W elektrické energie a jeho provoz je velmi levný. Přístroj je vyroben v Polsku, což znamená solidní zpracování a vynikající použitelnost. Přístroj navíc splňuje všechny normy EU, které zajišťují bezpečnost používání.

Doporučujeme instalovat provzdušňovač do každého sladkovodního akvária, a to i v případě, že je již vybaveno filtrem s možností provzdušňování.

Účinný moderní provzdušňovač výrazně zlepšuje okysličování vody, čímž vytváří ještě lepší životní podmínky pro ryby a další obyvatele akvária. Použití provzdušňovače navíc zlepšuje vzhled akvária.

Úžasného dekorativního efektu lze dosáhnout použitím provzdušňovací trysky AQUAEL AIRLIGHTS s LED osvětlením.

Parametry

Rozměry12,6x5,9x4,8
Pro akvária150 - 200
Příkon2,4 W
Výkon2 x 100 l/h

Vzduchovací motorky