AQUAEL PLATINUM 500W Expand

AQUAEL PLATINUM 500W

Aquael

5905546331449


aq43

Nové

PLATINIUM HEATER - Nová řada akvarijních ohřívačů s vynikajícím přesným elektronickým termostatem. Skleněná topná tělesa umožňují regulaci teploty v rozmezí 20 až 33 °C a udržují nastavenou teplotu s přesností +/-0,4 °C. Jsou vybavena intuitivní regulací, keramickým tepelným zářičem a vestavěným elektronickým teploměrem.

Více podrobností

na cestě

899 Kč

s DPH

Popis

Topítka AquaEl PLATINIUM - inovativní skleněná topítka AQUAEL vybavené přesným elektronickým termostatem. Výrobek umožňuje regulovat teplotu v rozmezí 20 až 33 °C a zároveň ji udržovat s přesností +/-0,4 °C; to umožňuje použít ohřívač při léčbě mnoha onemocnění ryb, včetně tzv. rybích neštovic.
Ohřívače jsou vybaveny intuitivní regulací (systém ONE TOUCH), keramickým tepelným zářičem a zabudovaným elektronickým teploměrem. Každá jednotka je podrobena počítačovému testování v laboratoři AQUAEL.
Plně elektronický termostat nám umožnil eliminovat z ohřívačů - na rozdíl od jiných modelů dostupných na trhu - mechanické kontakty a další pohyblivé části, které podléhají opotřebení. Proto ohřívače umožňují spolehlivý provoz po mnoho let a zajišťují optimální tepelné podmínky v akváriu. Řada PLATINIUM HEATER zahrnuje 8 modelů s výkonem od 25 do 300 W, což umožňuje přesné přizpůsobení velikosti akvária.

PLATINIUM HEATER jsou jedním z technicky nejvyspělejších zařízení na trhu určených k ohřevu vody v akváriích.
Ohřev vody v akváriu nebyl nikdy tak intuitivní a bezpečný. Přesvědčte se sami!

Vlastnosti: - Vhodný pro akvária s akvarijní nádrží a akvária s akvarijní vodou:

Plně elektronický - žádné části termostatu nejsou náchylné k mechanickému poškození.
Vestavěný elektronický termostat - zobrazuje aktuální teplotu vody v nádrži
Přesný elektronický termostat (+/-0,4 °C)
Provoz ohřívače a aktuální teplota indikovány pomocí LED diod
Vhodné pro provoz ve sladkovodních i mořských akváriích
Ohřívače PLATINIUM jsou vyrobeny v souladu s nejpřísnějšími evropskými bezpečnostními normami, které zajišťují bezpečný provoz a údržbu.
Každá jednotka je testována a kalibrována v laboratoři AQUAEL, což zajišťuje přesnost a bezpečný provoz.
Vyrobeno v Polsku

Parametry

Příkon500 W

Topítka