AQUAEL ULTRA 100W Expand

AQUAEL ULTRA 100W

Aquael

5905546313445


aq32

Nové

Řada ULTRA HEATER zahrnuje první inteligentní akvarijní ohřívače na trhu využívající systém SHS (smart heating system) s nerozbitným krytem. Jsou vybavena přesným (±0,25 °C) elektronickým termostatem a alarmem přehřátí. Ideální pro použití v akváriích pro vodní želvy a velké ryby. Jsou odolné proti popálení a lze je bezpečně instalovat do nádrží s velmi citlivými organismy.

Více podrobností

Skladem

605 Kč

s DPH

Popis

ULTRA HEATER - První inteligentní akvarijní ohřívač.

SHS (smart heating system) - Mikroprocesorová řídicí jednotka volí nejnižší topný výkon potřebný pro udržení nastavené teploty vody v akváriu. V případě potřeby mikroprocesor zvýší nebo sníží výkon pro udržení nastavené teploty. Použití systému Smart Heating System umožňuje nižší amplitudu teploty vody v akváriu díky stabilnějšímu provozu zařízení. Systém SHS navíc pozitivně ovlivňuje životnost topného tělesa a životnost ohřívače.

Ohřívač se programuje pomocí velmi pohodlného systému ONE-TOUCH, který je vybaven jediným tlačítkem a kroužkem LED indikujícím aktuální a nastavenou teplotu.
Elektronický termostat nabízí jedinečnou přesnost +/-0,25 °C, čímž udržuje v akváriu konstantní teplotu a zajišťuje tepelný komfort i pro ty nejcitlivější akvarijní druhy.

Rozsah regulace teploty od 20 do 33 °C umožňuje použít topné těleso při léčbě mnoha onemocnění ryb, včetně tzv. rybích neštovic.

ULTRA HEATER má také zabudovaný výstražný systém pro případ přehřátí vody v horkém počasí. Díky nerozbitnému plastovému krytu jsou ohřívače vody ULTRA HEATER ideální pro nádrže s velkými a silnými rybami, a dokonce i s vodními želvami. Zařízení jsou zcela bezpečná a nezpůsobí popáleniny ani tak citlivým rybám, jako jsou sumci a rejnoci.

Řada ULTRA HEATER zahrnuje 6 modelů s výkonem od 25 do 200 W a jsou k dispozici ve 3 délkách, což umožňuje přesné přizpůsobení velikosti akvária.

Zařízení ULTRA HEATER jsou nejpokročilejšími výrobky na trhu určenými k ohřevu vody v akváriích.
Ohřev vody v akváriu nebyl nikdy tak intuitivní a bezpečný. Přesvědčte se sami!

Vlastnosti: 
  • Systém One Touch - pohodlné ovládání teploty jedním tlačítkem
  • Vestavěný tepelný spínač - ohřívač se automaticky vypne v případě nadměrného zvýšení teploty v horkém počasí
  • Plně elektronický - žádné části termostatu nejsou náchylné k mechanické poruše
  • Vestavěný elektronický termostat - zobrazuje aktuální teplotu vody v nádrži pomocí barevného displeje
  • Kryt odolný proti prasknutí ze speciálního plastu
  • Přesný elektronický termostat (+/-0,25 °C)
  • Provoz ohřívače a aktuální teplota indikována barevnými LED diodami
  • Vhodné pro provoz ve sladkovodních i mořských akváriích
  • Ohřívače ULTRA HEATER jsou vyrobeny v souladu s nejpřísnějšími evropskými bezpečnostními normami, což zajišťuje bezpečný provoz a údržbu.
  • Každá jednotka je testována a kalibrována v laboratoři AQUAEL, což zaručuje přesnost.
  • Vyrobeno v Polsku

Parametry

Rozměryh 20,8 cm
Pro akvária60 - 100l
Příkon100 W

Topítka