AQUAEL UNIPUMP 700 Expand

AQUAEL UNIPUMP 700

Aquael

5905546211246


aq04

Nové

UNI PUMP je moderní, energeticky úsporné in-line čerpadlo, které se vyznačuje štíhlým tvarem v kombinaci s vynikajícími provozními parametry. Čerpadlo je určeno k napájení kanystrových filtrů a dalších zařízení používaných ve sladkovodních a mořských akváriích (chladiče, filtrační cartridge, skimmery).

Více podrobností

Skladem

966 Kč

s DPH

Popis

Společnost AQUAEL rozšířila svůj sortiment o tři nová akvarijní čerpadla: ČERPADLO UNI 700, ČERPADLO UNI 1000 A ČERPADLO UNI 1500. Jejich hlavními vlastnostmi jsou: vynikající energetická účinnost, vysoký výkon, malé rozměry a moderní design.

UNI PUMP 700, UNI PUMP 1000, UNI PUMP 1500 mohou sloužit k čerpání vody nebo k pohonu kanystrových filtrů a dalších akvarijních zařízení (např. sterilizátorů, chladičů, odpěňovačů atd.). Díky své vodotěsné konstrukci mohou být provozovány buď zcela ponořené ve vodě, nebo mimo vodu (jako přímočará čerpadla). Čerpadla jsou vhodná pro použití ve sladké i slané vodě. Jejich hlavními výhodami jsou: malé rozměry (vejdou se do každé nádrže, jímky nebo akvarijního stojanu), nízká spotřeba energie (odpovídající 12 a 19 W), tichý provoz a snadná instalace. Navíc mají zajímavý design, který se bude skvěle kombinovat s ostatními zařízeními používanými v moderních akváriích.

UNI PUMP 700 je napájen nízkonapěťovým proudem 12 V (bezpečné napájení) prostřednictvím adaptéru napojeného na konektoru, který usnadňuje instalaci zařízení např. uvnitř akvarijních stojanů. Vzhledem k tomu, že se jedná o nízkonapěťové zařízení, lze čerpadlo doporučit i pro jiné účely než pro chov ryb, protože jej lze použít všude tam, kde je vyžadován přímý kontakt osob s vodou během provozu zařízení (např. v laboratořích, restauracích apod.).

Parametry

Rozměry17x5
Příkon10 W
Výkon700l/h
Výtlak1,45 m
Hadice nátok14/16
Hadice výtok14/16

Čerpadla