Chihiros X200 bodové COB LED osvětlení 100W stříbrná Expand

Chihiros X200 bodové COB LED osvětlení 100W stříbrná

Chihiros Chihiros

10859

Nové

Ultrasilné LED svítidlo pro náročné rostliny

Více podrobností

Není skladem

4 190 Kč

s DPH

Popis

Tato řada svítidel je náhradou za dříve velmi oblíbená, ale neúsporná výbojková světla. V Chihiros X serii je použito COB LED diod. Znamená to, že na malé ploše je umístěno velké množství silných LED diod. Díky toho lze dosáhnout velmi vysoké intenzity osvětlení, které by jinak nešlo pomocí zářivek nebo běžných LED světel dosáhnout.

Toto osvětlení je tedy ideální všude tam, kde vyžadujeme velmi silnou intenzitu světla – např. při pěstování náročných akvarijních rostlin.

 

Výhody řady Chihiros X series oproti jiným LED svítidlům:

 

Nejvyšší intenzita na trhu

Pokud chcete dopřát rostlinám maximální dávku intenzity světla, zvolte X serii. Je ideální pro japonská akvária s náročnými kobercovými rostlinami.

 

Úspora energie oproti výbojkovým HQI světlům

Dříve velmi oblíbená výbojková světla, která mají velmi vysokou světlenou intenzitu, jsou dnes již postupně nahrazovány LED světly s COB LED technologií. Pokud preferujete silné osvětlení z jednoho bodu, volte X series.

 

Hra stínů

Toto je snad největší kouzlo LED bodových světel. Díky tomu, že osvětlení svítí z jednoho bodu, tvoří se v akváriu stíny díky proplouvajícím rybám nebo třepotajícím se listům rostlin. Akvárium tak dostane nenapodobitelný styl.

 

Větrák pro chlazení

Díky vysokému výkonu světla je nutné jej pečlivě chladit, proto obsahuje zabudovaný větrák, který světlo chrání proti přehřívání.

 

Součástí balení je držák pro uchycení na zadní hranu akvária. Maximální tloušťka skla je 12mm.


Chihiros X200

Příkon: 100W

Rozměry: 300 x 137 x 44 mm

Svítivost: 8000lm

Pro akvária o délce: 90cm

Parametry

Rozměry300x137x44 mm
Svítivost8000 lm
Pro akváriao délce 90 cm
Příkon100W

Videos

Světla